21 Lapkritis 2017, Antradienis

 

Pirmas
 

Nors namų ruoša ir niekad nesustojantis plušėjimas virtuvėje dažniausiai tenka moterims, visada smagu išgirsti, kad esama vyrų, kurie su malonumu sukasi prie viryklės.
Sigutė PUMPUTIENĖ

Nuo seno žinoma, kad geriausi kulinarai yra vyrai. Marius Dirmantas, praėjusiais metais baigęs Žalgirių gimnaziją ir dabar gyvenantis Airijoje, mėgsta gaminti ir tuo tik patvirtina šią taisyklę. Dar gyvendamas Tauragėje namiškius bei draugus jis lepindavo paties ruoštomis vaišėmis. Marius domisi fotografija ir savo būsimos profesijos nesieja su darbu virtuvėje. Jis mano, kad mokėti gaminti turėtų kiekvienas save gerbiantis vyras. Juk taip malonu nustebinti draugę ar mylimą merginą savo ruoštomis vaišėmis!  Vaikinui patinka ruošti sočius, vyriškus  patiekalus iš žuvies, grybų ar mėsos. Kulinarinių gudrybių ieško internete, tariasi su mama. Pasitaiko, kad gerai paeksperimentavus, ir pačiam pavyksta sukurti visai neblogą patiekalą. Marius nemėgsta ilgai sėdėti virtuvėje, todėl vertina greitai ir lengvai ruošiamą maistą. Vienas iš tokių, kaip jis pats sako, yra pievagrybiai tešloje.
Reikės:
• Pievagrybių
• Tamsaus alaus
• Prieskonių pagal skonį (pipirai, bazilikas, paprika)
• Aliejaus apie 0,5l
• 2 kiaušinių
• Žiupsnelio druskos
• Miltų
Gaminimas:
Pievagrybius reikia perpjauti pusiau arba susmulkinti ketvirčiais. Ruošiant tešlą - du kiaušinius su druska ir prieskoniais išplakti dubenyje, po to ten pat supilti alų, maišant sudėti miltus. Gauta masė turi būti tiršta. Pievagrybius mirkyti į tešlą ir kepti įkaitintame aliejuje, išgriebti,  kai kepinys įgaus rusvą spalvą. Skanaus!
 

Komentarai

 #
<p>Receptą jau i&scaron;bandžiau. Skanu, ačiū:))</p>
 
 #
;D
 

Komentuoti

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Reklama

 

 

 

 

  

 

tauragiskis.lt Webutation