23 Lapkritis 2017, Ketvirtadienis

 

Pirmas
 

Šiam nuostabaus grožio ir puikaus skonio tortui pagaminti, reikės:

300 g biskvito (galima nusipirkti parduotuvėje arba išsikepti), 500 g grietinės, 1 stiklinės cukraus, 3 valgomųjų šaukštų želatinos, braškių, kivių.
Želatiną pusvalandžiui užpilti 0,5 litro šalto vandens. Grietinę išplakti su cukrumi. Po 30 minučių želatiną ištirpdyti. Į ištirpusią želatiną nuolat maišant, plona čiurkšle supilti grietinės ir cukraus mišinį.
Gilų indą iškloti maistine plėvele, į dugną sudėti per pusę perpjautų braškių puseles ir kivių griežinėlius, ant jų - sluoksnį sulaužyto biskvito, po to vėl sluoksnį uogų ir sluoksnį biskvito. Užpilti grietinės ir želatinos mišiniu ir palikti šaldytuve 2 valandoms. Po poros valandų sustingusią masę atsargiai išversti ant lėkštės. Ir tortas paruoštas pamaloninti smagurių gomurį. Skanaus!

Austėja

Komentuoti

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Reklama

 

 

 

 

  

 

tauragiskis.lt Webutation